RÓLAM

Hogy lesz valakiből ceremóniamester, szertartásvezető és esküvőrendező egyben?

Ez a kérdés talán minden házasulandó pár fejében megfordul.

Megmondom őszintén, ezt a szakmát szinte senki sem választja tudatosan. Egyszer csak rádöbbensz, Neked találták ki. Hogyan döbbensz rá? A sors akarja így…

"Minden kerek 10 évvel ezelőtt kezdődött, amikor egy kedves barátom kitalálta, legyek én az a személy, aki levezényli az esküvőjüket"

Szerettem volna én ezt?

Akkor nem, de mivel imádom a kihívásokat így elvállaltam. 90 ember előtt, remegő lábakkal és összeszűkült gyomorral érkeztem és óriási mosollyal az arcomon távoztam. Kerek 10 évvel ezelőtt tudatosult bennem az, hogy ez a szakma gyönyörű. Kiéhezve vártam a következő lehetőséget, amikor újra egy szerelmes pár legboldogabb napjának részese lehetek. Nem is kellett várni rá sokat, jöttek a következő barátok és azok barátai, míg pár év elteltével hivatássá vált, ami az elején hobbiként indult el. Miért választottam ezt a hivatást? Mert ennél jobb szakma szerintem nem létezik. Szórakozni és szórakoztatni. Boldog, vidám emberekkel körbe venni magad és részese lenni annak a napnak, ami az ifjú pár számára az örökké tartó összetartozás kezdete. Legalább is így indulunk neki, a többi már rajtatok múlik. Mindenki, aki házasodik, a tökéletes esküvőt álmodja meg és én ebben segítek nektek attól a perctől, hogy aláírjuk a szerződést, egészen az esküvő végéig. Minden ceremóniamester más, ezért nagyon fontos a kölcsönös szimpátia, egy személyes találkozó, mielőtt kiválasztjátok azt az embert, akire rábízzátok életetek legboldogabb napját.

0 +
Leszervezett esküvő
0 +
Boldog ember

"Ceremóniamesternek lenni nem egyszerű feladat, hiszen nem csak a szórakoztatásról szól"

Egy esküvőn az egyik, ha nem a legfontosabb dolog a koordinálás.

A szolgáltatók, a catering és nem utolsó sorban az egész násznép irányítása nélkül könnyen lesz szomorú a legboldogabb menyasszony is és ezt nem engedhetjük. Étteremtulajdonosként nagyon fontosnak találom azt az alapszabályt, hogy egy vendégnek mindig elégedetten kell távoznia. Így van ez az esküvőkkel is. Nem lehet olyan, hogy rossz esküvő, vagy megoldás nélküli probléma.

Látni esküvőről esküvőre azt, hogy a párok könnyes szemmel boldogan mondják ki a boldogító igent, minden szemtanúnak megdobogtatja a szívét. Egy idő után pedig én szerettem volna lenni az a személy, aki ezt az érzést elővarázsolja, így lettem szertartásvezető, igaz kicsit másképpen. Úgynevezett modern szertartásvezető. Mit is jelent ezt valójában? A részleteket elárulom személyesen, de ami biztos, hogy nem lesz unalmas.

Az évek múlásával, nem csak óriási tapasztalatot szereztem a szakmában, hanem rengeteg profi szolgáltatóval volt alkalmam együtt dolgozni, akikkel mára egy csapatot alkotunk. Így alakult át a ceremóniamester esküvő rendezővé is. Ezzel a csapattal és tudással, amennyiben szeretnétek, nem csak egy ceremóniamestert kaptok, hanem akár csomagot is választhattok. Ez esetben szinte semmi dolgotok nem lesz, hiszem egy összeszokott, szakemberekből álló csapat váltja valóra álmotokat, a tökéletes esküvőt. 2022 – től, így már nem csak ceremóniamestert, hanem egy komplett esküvőszervezést is választhattok csomagajánlatomból.

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.