Esküvőrendező

Miért nem esküvőszervező? Mert akkor nem tudnék ceremóniamesterként jelen lenni az esküvőtökön. Ezt pedig nagyon bánnám.

Esküvőrendezőként ugyanúgy leveszem a vállatokról a terhet, mint egy esküvőszervező

Legyen szó ruháról, tortáról, helyszínről, dj vagy zenekarról és minden egyéb más szolgáltatásról, csak a legjobbat érdemlitek.

Csapatommal ott leszünk Veletek az első pillanattól az utolsóig és minden esküvővel kapcsolatos álmotokat valóra váltjuk.

Hogyan működik ez a szolgáltatás?

Minden, egy személyes találkozóval kezdődik, ahol figyelmesen végig hallgatunk Titeket és az elképzeléseiteket. Ezt követően, egy forgatókönyv tervezetet állítunk össze számotokra, melyben nem csak időpontok és események, hanem az ajánlott szolgáltatók is szerepelni fognak, minden adattal amire szükségetek lehet az esküvőtök megvalósításához. Referenciák, árak, stílus és minden egyéb. Miután összeállt a csapat, Ti már szinte hátra is dőlhettek, mi mindent kézben tartunk. A tökéletes esküvő, garantált!

Esküvőrendező. Miért nem esküvőszervező? Mert akkor nem tudnék ceremóniamesterként jelen lenni az esküvőtökön. Ezt pedig nagyon bánnám. Esküvőrendezőként ugyanúgy leveszem a vállatokról a terhet mint egy esküvőszervező. Legyen szó ruháról, tortáról, helyszínről, dj vagy zenekarról és minden egyéb más szolgáltatásról, csak a legjobbat érdemlitek. Ebben segítenek kollégáim, akik az első pillanattól az utolsóig leveszik a terhet a vállatokról. Ti irányítotok, ők megvalósítanak.

0 +
Leszervezett esküvő
0 +
Boldog ember

AJÁNLATKÉRÉS

Ne késlekedj, kérj ajánlatot!

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.