Your BIG DAY to be carefree and joyful. This is my task as your master of ceremonies.

Do you want a stylish, modern, clean and somewhat traditional wedding (in English) that is full of laughter, tears of joy, heartfelt moments, closed with a huge party? There is no need to look no further.

Master of Ceremonies

Why did I choose this profession?

Because this is the best job ever. To entertain and to be entertained. To surround yourself with happy, cheerful people and be part of the day that marks the beginning of spending your entire life together. At least this is how we set out, the rest is up to you… One thing is for sure, your wedding day has to be perfect, and I will help you to make it happen. If you choose me as your wedding MC, we will meet you several times before the wedding to get to know each other better so we would make your big day exactly as you have imagined it. Every couple can choose their personalised wedding programme, only to be limited by your imagination.

0 +
Leszervezett esküvő
0 +
Boldog ember
My services

Choose from my popular services

10+ years of professional experience, countless successful performances and my satisfied customers are your guarantee.

Master Of Ceremony

Ceremóniamester

Stílusos, modern, letisztult, részben hagyomány őrző esküvőt szeretnétek (akár angolul is)?

szigetvaritamas-a-ferfi-szertartasvezeto

Szertartásvezetés

Szertartásvezetés kicsit másképpen...

Esküvőrendező

Esküvőrendező

Esküvőrendezőként ugyanúgy leveszem a vállatokról a terhet mint egy esküvőszervező.

Céges Rendezvények elegánsan

Céges Rendezvények

Jól sikerült a negyedév? Motiválni kell a kollégákat? Csapatépítő ereszd el a hajam?

Nagyon szòrakoztatò, kellemes ès egyben jàtèkos hangulatot varàzsol. Nagyon finom taktikàval pezsgö hangulat percek alatt. Figyelemmel kisèr mindent ès mindenkit! Tiszta szivvel ajànlom mindenkinek aki egy ilyen alkalomhoz szinvonalas szolgàltatàst igènyel!!

Kalácska Magdi
  Kalácska Magdi

  irodavezető

  Ceremóniamestert választani az esküvőre a legnehezebb feladat, főleg úgy, hogy az illetőt nem láttad még munka közben, nincs vele személyes tapasztalatod. Tamás volt az első ceremnóniamester, akivel találkoztunk és hamar rájöttünk, hogy nem szükséges tovább keresgélnünk. Az esküvői előkészületeknél is készséggel állt a rendelkezésünkre, mindig volt egy jó ötlete, amit be tudtunk építeni a forgatókönyvbe. Az esküvő napján tökéletesen intézett minden rá bízott feladatot, neki hála, hogy minden gördülékenyen ment és mindenki jól érezte magát. Szívből ajánljuk mindenkinek, aki szeretné stressz nélkül, nagyokat nevetve megélni a Nagy napját, nekünk az egyik legjobb döntésünk volt Őt felkérni

  Dorka & Máté
   Dorka & Máté

   férj & feleség

   Egy esküvő szervezése mindig nagyon sok kérdést vet fel, s bár több szimpatikus ceremóniamesterrel is beszéltünk, Tamás volt az a személy, akivel az első pillanattól kezdve egy húron pendültünk. Már a szervezés során is bármikor, bármilyen kérdéssel fordultunk hozzá, mindig készséggel válaszolt. Külön élmény volt, hogy ilyen esetekben nem újabb problémákat generált, hanem profizmusával és segítőkészségével pillanatok alatt eloszlatta a kérdésekkel járó stresszt. Az esküvőn és a lagzin is mindig megtalálta a megfelelő hangot, rettenetesen jól felkészült, humoros, igazi showman. Az esküvő után többen is kérdezték, hol találtunk ilyen szuper ceremóniamestert? Megnyerő, szimpatikus, vicces, ha kell igazi partiarc, de ha szükséges, kellő eleganciával tereli a násznépet a megfelelő irányba. A mi Nagy Napunk fergeteges hangulatban telt, s ebben Tamásnak oroszlánrésze volt. Csak ajánlani tudjuk!

   Lilla és Bence
    Lilla és Bence

    friss házasok

    NEM sablonos, NEM unalmas! HiDJétek el nagy szavak... Ugyanis DJ-ként heti szinten dolgozom együtt ceremóniamesterekkel és nagyon gyenge a felhozatal. Sosem mind1 kivel is "dolgozom/dolgozol" együtt. Van, aki megelégszik azzal, ami van, vagy olyan, mint Tamás, aki innovatívan fenn tartja az érdeklődést, folyamatosan emeli az esküvő színvonalát! Az esküvő hangulata a DJ és CM pároson múlik... Ha nem akarjátok az esküvőtök jó hangulatát a véletlenre bízni, akkor mindenképpen keressétek fel Tamást. Bátran kijelenthetem, hogy az első benyomás alkalmával megbizonyosodhattok a leírtakról.

    Csollák Ferenc
     Csollák Ferenc

     DJ Feree

     Teljes szívből ajánljuk minden olyan párnak, akik szeretnének nyugodtak lenni a Nagy Napon. Minden egyes részletet a helyén van. Mindezt egy kellemes, barátságos és legfőképp megnyugtató kisugárzásával teszi, ami a felfokozott érzelmi állapotban lévő résztvevőknek nagy felüdülés. Pont annyira szerepel az este folyamán amennyire szükség van, mégis pillanatok alatt megteremti a fiatalos, jó hangulatot.

     Szénás Dóra
      Szénás Dóra

      fotós

      Contact me

      Are you interested?

      Do you want a stylish, modern, clean and somewhat traditional wedding (in English) that is full of laughter, tears of joy, heartfelt moments, closed with a huge party? There is no need to look no further.
      Write to me / Call me!

      hello@szigetvaritamas.com

      Legnépszerűbb

      Esküvői ajánlat

      With a full heart and full soul – to making you smile and create a great atmosphere.

      Tamás organises, coordinates, manages. He is the life and soul of the party, but he is not the Hungarian best man, and he is different from a master of ceremonies. “You can only see things clearly with your heart. What is really important is invisible to the eye.”

      Blog

      My recent articles

      Articles, news, facts that could be of interest to you!

      GET A QUOTE

      Get your quote now!

      This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.